torsdag 20. oktober 2011

Bostontur 19. oktober.

Vi fikk en interessant tur til Boston på onsdag, dessverre i plaskregn og kraftig vind, så det var ingen fornøyelse å spasere ute, og ikke lett å fotografere! Ute var det for vått, og inne var det for mørkt!

Første stopp var Faneuil Hall, en vakker gammel bygning med serveringssteder på rekke og rad, fra kinesisk via italiensk til den klassisk Boston-retten Clam Chowder. I tillegg var det et rikholdig utvalg av souvenirsjapper, men det fantes, heldigvis for alle shoppingglade nordmenn, Urban Outfitters, American Eagle og andre tiltrekkende butikker. I alle fall klarte noen av oss å handle litt...


Vi fikk så inntrede i Massachusetts State House, og ble tatt imot av en av de 150 representantene, som faktisk er fra Northampton! Vi fikk høre om den viktige "Sacred Cod" og ble deretter hurtig dratt rundt av en overeffektiv guide som snakket så fort at det var vanskelig å henge med. "Anyone have a question? No? Let's go on to..."


Vi traska av gårde gjennom vind og regn til akvariet, som var både stort og flott, og som ga en mulighet for litt opptørking. Noen av oss så ut som vi hadde vært oppi bassenget på besøk hos "beboerne", like våte som selene, haiene og skilpaddene... Der var det imidlertid så mørkt, så bilder ble det ikke... Men sjekk linken over her, der er det mye fint å se...

I dag er det torsdag, og dagen for avreise, lørdag, nærmer seg. I dag gjøres det stort sett lekser her på skolen, og i morgen er det også vanlig skoledag, så jeg lover ikke flere blogginnlegg. Forhåpentlig har bloggen gitt dere et lite inntrykk av hva vi har vært med på! Vi har sett mye og hatt det veldig bra!

På søndag er vi alle trygt hjemme igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar